Kirjaudu MaRan jäsensivuille

Yritys-oppilaitosyhteistyö

MaRa kannustaa jäsenyrityksiään osallistumaan aktiivisesti yritys-oppilaitosyhteistyöhön. Yhteistyön päämääränä on vaikuttaa nuorten koulutus- ja uravalintoihin ja varmistaa, että saamme toimialalle osaavaa henkilöstöä. Yritykselle oppilaitosyhteistyö on upea mahdollisuus tutustua tuleviin työntekijöihin ja rakentaa työnantajakuvaa.

Hyöty yritykselle

Yritys saa oppilaitosverkoston, yhteyshenkilöitä ja työkaluja kumppanuuteen oman alueensa koulujen kanssa. Näin yritys voi varmistaa näkyvyytensä nuorten keskuudessa. Tämä helpottaa muun muassa kesä- ja muiden työntekijöiden saantia alalle.

Yritysten edustajat kuulevat suoraan opettajilta heidän odotuksistaan ja kuulumisistaan paikkakunnan opetustoimessa. Vastaavasti yritysten edustajat voivat kertoa oppilaitosten edustajille ja opiskelijoille siitä, mitä itse odottavat ja toivovat opetukselta koskien muun muassa työelämän pelisääntöjä.


Hyöty nuorelle

Tavoitteena on antaa nuorille todenmukaista ja ajankohtaista tietoa työskentelystä ja opiskelusta matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan aloilla.

Miten käytännössä toimitaan?

Sähköiset portaalit apunasi

Yhteistyötä toteuttavia henkilöitä yrityksissä

Apua ja ideoita rekrytointiin

 

 

 

 

 

Päivitetty 12.08.2015

Yhteistyökumppanit

Fennia Hartwall Hartwa Trade Valio Saarioinen Accountor Metos Santa Maria Paulig Winpos Läntmannen Unibake