Kirjaudu MaRan jäsensivuille

Vuoden Tarjoilija ja Vuoden Kokki -kilpailujen haku käynnissä

27.11.2018

Vuoden Tarjoilija ja Vuoden Kokki 2019 SM-kilpailujen haku on käynnissä ja jatkuu 15.1.2019 asti. Jatkoon valitaan molemmissa kilpailuissa 16 semifinalistia, joista yhdet hakijat Villikortti-somekilpailun kautta.

Kilpailut pidetään Helsingin Messukeskuksessa Kevätmessujen yhteydessä 4.-6.4.2019. Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin suomalaisia ravintola-alan huippuosaajia sekä suomalaista juoma- ja ruokakulttuuria.

Pääpalkinto kummassakin kilpailussa on 10 000 euron apuraha oman ammattitaidon kehittämistä varten. Vuoden Tarjoilijan apurahan myöntää MaRan hallinnoima Henrik Bitten rahasto. 

Vuoden Kokki 2019 -kilpailun päätuomarina toimii Vuoden Kokki 2001 ja ravintola Göstan ravintoloitsija Henry Tikkanen. Vuoden Tarjoilija 2019 -kilpailun päätuomarina toimii Pet Ravintolat Oy:n ravintoloitsija Petra Granqvist. Kilpailujohtajina toimivat Vuoden Kokki 2014 Heikki Liekola Vuoden Tarjoilija 2013 Maria Suihkonen.

Lue lisää kilpailujen järjestelyistä vastaavan ELO-säätiön verkkosivuilta.

 

Kuva: ELO-säätiö


MaRan verkkosivut käyttää evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja verkkosivujemme evästekäytännöistä täällä.

Yhteistyökumppanit

Fennia Hartwall Hartwa Trade Valio Accountor Metos Paulig Winpos Läntmannen Unibake Kespro Schneider Paulig Smartum