Kirjaudu MaRan jäsensivuille

Vuoden Tarjoilija ravintola Oran Noora Sipilä

16.03.2018

Kuva: ELO-säätiö


Vuoden Tarjoilijaksi 2018 on valittu Noora Sipilä ravintola Orasta. Finaalitaistossa toiseksi sijoittui Eveliina Paananen ravintola Pöllöwaarista ja kolmanneksi Chris Angelov ravintola Savoysta.

Vuoden Tarjoilija 2018 -kilpailussa mitattiin monipuolisesti kilpailijoiden teknisiä taitoja, mutta tärkein valintaperuste oli kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden tuottaminen kutsuvieraille.

– Tämä vuoden kilpailun teema, palvelun ja tarinallistamisen yhdistäminen, oli suurimmassa osassa tuomarityöskentelyä. Lisäksi fokuksessa oli Vuoden Tarjoilijan ja Vuoden Kokin saumaton yhteistyö sekä raaka-aineiden alkuperä ja ruokahävikki, kertoo Vuoden Tarjoilija -kilpailun päätuomari Petra Granqvist.

Sipilälle voiton ratkaisi Granqvistin mukaan se, että hän pystyi kokonaisvaltaisesti hallitsemaan palveluelämyksen.

Vuoden Tarjoilija -kilpailu on järjestetty vuodesta 2013 lähtien. Kilpailujen järjestelyistä vastaa ELO-säätiö.

Vuoden Tarjoilija saa 10 000 euron apurahan, jonka myöntää MaRan hallinnoima Henrik Bitten rahasto.

 

Vuoden Tarjoilija 2018 finalistit

– Chris Angelov, Ravintola Savoy, Helsinki, 3. sija
– Noora Sipilä, Ora, Helsinki, 1.sija
– Heidi Taskinen, Finnjävel, Helsinki
– Eveliina Paananen, Ravintola Pöllöwaari, Jyväskylä, 2.sija
– Heidi Martikainen, Ravintola Savoy, Helsinki
– Anna Antinjuntti, Ravintola Isä Camillo, KuopioVuoden Tarjoilija 2018 – finalistit

– Chris Angelov, Ravintola Savoy, Helsinki, 3. sija
– Noora Sipilä, Ora, Helsinki, 1.sija
– Heidi Taskinen, Finnjävel, Helsinki
– Eveliina Paananen, Ravintola Pöllöwaari, Jyväskylä, 2.sija
– Heidi Martikainen, Ravintola Savoy, Helsinki
– Anna Antinjuntti, Ravintola Isä Camillo, Kuopio

 

Kuva: ELO-säätiö


Yhteistyökumppanit

Fennia Hartwall Hartwa Trade Valio Accountor Metos Paulig Winpos Läntmannen Unibake Kespro Schneider Paulig Smartum