Kirjaudu MaRan jäsensivuille

VARAA SUORAAN -kampanja käynnistyy 15.12.

02.12.2015

MaRa on mukana alamme eurooppalaisen kattojärjestö HOTRECin 15.12 käynnistämässä Euroopan laajuisessa VARAA SUORAAN –kampanjassa. Kampanjaan voivat osallistua kaikki matkailu- ja ravintola-alan yritykset.

Eri varauskanavilla on erilaiset edut ja hyödyt sekä kuluttajien että palveluntarjoajien näkökulmasta. VARAA SUORAAN –kampanja muistuttaa mahdollisuudesta varata palvelu suoraan palveluntuottajalta sekä tiedottaa eduista, joita kuluttaja saa varatessaan majoitus-, ravintola- tai muun palvelun suoraan yritysten omia varauskanavia käyttäen.

Kampanja käynnistyy 15.12.2015. Kampanjointia voit toteuttaa vapaasti sopivaksi katsomallasi tavalla. Apunasi on kampanjasivusto ja materiaalipankki. Materiaalipankista löytyvät mm. kampanjan erikieliset logot, jotka ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä yrityksesi verkkosivuilla, painetuissa materiaaleissa ja sosiaalisen median kanavissa. Lisäksi materiaalipankissa on lisämateriaalina tiedotteet, flyer ja tarroja.

Kampanjaan voivat osallistua kaikki matkailu- ja ravintola-alan yritykset. Mahdollisimman laajan näkyvyyden vuoksi kampanja on avoin myös muille kuin MaRan jäsenyrityksille.

Tiedotamme kampanjan käynnistymisestä tarkemmin uutiskirje-extrassa.

Kampanjasivusto ja materiaalipankki avautuu, kun kampanja alkaa osoitteessa www.hotrec.eu/bookdirect


Yhteistyökumppanit

Fennia Hartwall Hartwa Trade Valio Saarioinen Accountor Metos Santa Maria Paulig Winpos Läntmannen Unibake