Kirjaudu MaRan jäsensivuille

Hotelli- ja ravintola-alan vetovoimaisuudesta tutkimus

25.05.2018

MaRa toteuttaa valtakunnallisen tutkimuksen hotelli- ja ravintola-alan yritysten houkuttelevuudesta. Ammattitaitoisen työvoiman rekrytointi on muodostunut alalla ongelmaksi monilla alueilla eri puolilla Suomea.

– On tärkeää saada tutkimustietoa alan yritysten houkuttelevuudesta ja kerätä ideoita vetovoimaisuuden kehittämiseen. Ammattitaitoisen työvoiman saatavuus on turvattava, MaRan toimitusjohtaja Timo Lappi perustelee tutkimushanketta.

Tutkimuksen toteuttaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy. Tutkimukseen osallistuu noin 950 tarjoilijaa, kokkia, vuoroesimiestä tai vastaavaa esimiestä MaRan jäsenyrityksistä. Tutkimukseen liittyvät kyselyt toteutetaan kesän aikana.


MaRan verkkosivut käyttää evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja verkkosivujemme evästekäytännöistä täällä.

Yhteistyökumppanit

Fennia Hartwall Hartwa Trade Valio Accountor Metos Paulig Winpos Läntmannen Unibake Kespro Schneider Paulig Smartum