Kirjaudu MaRan jäsensivuille

Oiva-kriteerit julkaistu

13.02.2013


Ravintoloiden Oiva-tarkastukset käynnistyvät toukokuussa. Elintarviketurvallisuusvirasto Evira on julkaissut valvojille tarkoitetut ohjeet tarkastusten tekemisestä ja yrityksille annettavien  arvosanojen määräytymisestä. Kuntien terveystarkastajia koulutetaan parhaillaan tekemään tarkastukset Oiva-järjestelmän mukaisesti.

Evira on laatinut myös kymmenen kohdan listan jokaisella tarkastuskerralla läpikäytävistä asioista.

Lisää jäsentunnuksilla.


MaRan verkkosivut käyttää evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja verkkosivujemme evästekäytännöistä täällä.

Yhteistyökumppanit

Fennia Hartwall Hartwa Trade Valio Accountor Metos Paulig Winpos Läntmannen Unibake Kespro Schneider Paulig Smartum