Kirjaudu MaRan jäsensivuille

THL ja Ruokavirasto ohjeistavat salmonellan vuoksi tehtävistä terveysselvityksistä

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on päivittänyt ohjeensa salmonellatartuntojen ehkäisemiseksi. Ruokavirasto puolestaan on julkaissut sivun Tietosuoja-asiat elintarvikealalla, jossa käydään läpi tietojen säilyttämistä ja sitä, mitä tietoja valvojat voivat vaatia yrityksiltä.

Päivitetty 31.01.2019

MaRan verkkosivut käyttää evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja verkkosivujemme evästekäytännöistä täällä.

Yhteistyökumppanit

Fennia Hartwall Hartwa Trade Valio Accountor Metos Paulig Winpos Läntmannen Unibake Kespro Schneider Paulig Smartum