Kirjaudu MaRan jäsensivuille

Sähköiset portaalit apunasi

Hyödynnä sähköisiä kanavia yritys-oppilaitos -yhteistyössä:

kunkoululoppuu.fi on Taloudellisen tiedotustoimiston ylläpitämä portaali, jossa esitellään ammatteja ja koulutusvaihtoehtoja. Portaalissa voi tutustua myös hotelli- ja ravintola-alan ammatteihin sekä alan koulutuspolkuihin MaRan tuottamilla esittelyvideoilla. Sivusto on tarkoitettu peruskoulunsa päättäville nuorille ja lukiolaisille, jotka hakevat tietoja eri ammatti- ja uravaihtoehdoista. Sivustoa voi esitellä opiskelijoille vaikkapa oppilaitoksessa tapahtuvan yritys- ja toimialaesittelyn yhteydessä.


opetin.fi -verkkopalvelu on erityisesti opettajille suunnattu interaktiivinen tietopankki yritysyhteistyöstä. Se tarjoaa työkaluja opetuksen tueksi, muun muassa MaRan tuottamaa materiaalia. Palvelusta opettaja ja opetuksen ohjaaja löytää hyviä käytäntöjä ja malleja yritysyhteistyöhön sekä tehtäviä ja tukimateriaaleja eri oppiaineiden opetukseen.


Tutustu myös MaRan esitteeseen Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palvelut – Mahdollisuuksien ala. Esitettä voi tilata maksutta osoitteesta www.subjectaid.fi

Päivitetty 08.02.2017

Yhteistyökumppanit

Fennia Hartwall Hartwa Trade Valio Saarioinen Accountor Metos Santa Maria Paulig Winpos Läntmannen Unibake