Kirjaudu MaRan jäsensivuille

Pitääkö ravintolan nuohota rasvakanavat joka vuosi?

Meillä on kahvila-ravintola, jossa myymme kahvilatuotteita. Valmistamme myös ruoka-annoksia asiakkaille pienessä keittiössämme. Taloyhtiön isännöitsijä on lähettänyt meille kirjeen, jossa hän vaatii meitä nuohoamaan rasvakanavat. Isännöitsijän mukaan se tulisi tehdä joka vuosi, koska valmistamme keittiössä ruokaa. Olemme hieman ihmeissämme tuosta tulkinnasta. Olemme vuokranneet tilan, ja meillä on vuokrasopimuksessa ehto rasvakanavien puhdistamisesta, mutta sen määräväleistä siinä ei mainita mitään. Onko meillä velvollisuus huolehtia rasvakanavien nuohouksesta joka vuosi?

Päivitetty 02.06.2017

MaRan verkkosivut käyttää evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja verkkosivujemme evästekäytännöistä täällä.

Yhteistyökumppanit

Fennia Hartwall Hartwa Trade Valio Accountor Metos Paulig Winpos Läntmannen Unibake Kespro Schneider Paulig Smartum