Henrik Bitten rahastolle, kunniakrouvari Aulis Mäkisen opintorahastolle ja Suomen Hotelliyhdistyksen rahastolle tarkoitettujen apurahahakemusten tulee olla perillä MaRassa viimeistään 31.10.2024.

Henrik Bitten rahasto, kunniakrouvari Aulis Mäkisen opintorahasto ja Suomen Hotelliyhdistyksen rahasto

Henrik Bitten rahasto myöntää apurahoja oppimateriaalin laatimiseen, tutkimuksiin ja selvityksiin sekä lähinnä ulkomaisiin jatko-opintoihin.

Kunniakrouvari Aulis Mäkisen opintorahasto jakaa apurahoja alan jatko- ja täydennyskoulutukseen ulkomaisissa oppilaitoksissa sekä kansainvälistymistä edistäviin opintoihin kotimaisissa oppilaitoksissa.

Suomen Hotelliyhdistyksen rahasto jakaa apurahoja majoitus- ja ravintola-alan opettajille ja opiskelijoille heidän omaa osaamistaan kehittävään jatko- ja täydennyskoulutukseen. Rahasto painottaa pk-yrittäjyyteen ja pk-yritystoiminnan tukemiseen tähtääviä hakemuksia.

Rahastojen tarkemmat hakuohjeet ja sähköinen hakulomake löytyvät Mahdollisuuksien ala -verkkosivustolta. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä viimeistään 31.10.2024.

Hakijoiden on hyvä huomioida, että jos apurahaa haetaan useammasta rahastosta, jokaisesta rahastosta tulee täyttää oma hakemus.

Sähköinen hakulomake >
 

Hotelli- ja ravintolaneuvoston rahaston apurahat

Suomen Kulttuurirahaston Hotelli- ja ravintolaneuvoston nimikkorahaston tarkoituksena on edistää hotelli- ja ravintola-alan tutkimustoimintaa ja kansainvälistä yhteistyötä.

Apurahojen hakuaika on 10.10.–31.10.2024 klo 16 asti. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät Suomen Kulttuurirahaston verkkosivuilta