Uusien ravintola-alan suomenmestareiden etsintä on käynnistynyt. Kilpailuihin odotetaan tuttuun tapaan huippukokkeja ja -tarjoilijoita ympäri Suomea. Haku 2025 kilpailuihin on auki ja jatkuu 31.3. klo 18 asti.

Tutustu kilpailujen hakutehtäviin, sääntöihin ja aikatauluihin ja hae mukaan tai vinkkaa kilpailuista tuntemallesi alan ammattilaiselle.

Vuoden Tarjoilija- ja Vuoden Kokki -kisat ovat ravintola-alan ammattilaisten suomenmestaruuskilpailut. Kotimaista huippuosaamista ja -toimijoita esiin tuomalla kilpailut lisäävät alan arvostusta ja vetovoimaisuutta.

Kilpailujen voittajat saavat 10 000 euron apurahan oman ammattitaidon kehittämistä varten. Vuoden Tarjoilijan palkitsee MaRa ry:n Henrik Bitten säätiö ja Vuoden Kokin Suomen Messusäätiö. Apurahan lisäksi voittajia odottaa edustustehtävät ja yhteistyö alan toimijoiden kanssa.