Uusien ravintola-alan suomenmestareiden etsintä on käynnistynyt. Kilpailuihin odotetaan tuttuun tapaan huippukokkeja ja -tarjoilijoita ympäri Suomea. Haku 2025 kilpailuihin on auki ja jatkuu 31.3. klo 18 asti.
Tutustu kilpailujen hakutehtäviin, sääntöihin ja aikatauluihin ja hae mukaan tai vinkkaa kilpailuista tuntemallesi alan ammattilaiselle.
- Vuoden Tarjoilija -kilpailun ohjeet ja alkukilpailutehtävät
- Vuoden Kokki -kilpailun ohjeet ja alkukilpailutehtävät
Vuoden Tarjoilija- ja Vuoden Kokki -kisat ovat ravintola-alan ammattilaisten suomenmestaruuskilpailut. Kotimaista huippuosaamista ja -toimijoita esiin tuomalla kilpailut lisäävät alan arvostusta ja vetovoimaisuutta.
Kilpailujen voittajat saavat 10 000 euron apurahan oman ammattitaidon kehittämistä varten. Vuoden Tarjoilijan palkitsee MaRa ry:n Henrik Bitten säätiö ja Vuoden Kokin Suomen Messusäätiö. Apurahan lisäksi voittajia odottaa edustustehtävät ja yhteistyö alan toimijoiden kanssa.