Lasten ja nuorten säätiö kumppaneineen on avannut uuden TET.fi-verkkopalvelun, joka välittää valtakunnallisesti TET-paikkoja työnantajilta nuorille. Lisäksi sivusto tarjoaa nuorille monipuolista tietoa työelämästä ja mahdollisuuden oppia työelämätaitoja. Verkkopalvelua on kehitetty tiiviissä yhteistyössä nuorten, oppilaitosten ja työnantajien kanssa.  
   

TET.fi vastaa muuttuvan työelämän haasteisiin ja sen myötä nuorten mahdollisuudet tutustua työelämään monipuolistuvat ja lisääntyvät.  Palvelu tekee TET:stä yhdenvertaisemman ja tavoitteena on, että parin vuoden sisällä TET.fi palvelee nuoria ja työnantajia kaikkialla Suomessa.  

TET.fi-palvelu toivottaa myös kaikki matkailu- ja ravintola-alan yritykset tervetulleiksi mukaan. Ravintola-ala ja sen tarjoamat kesätyömahdollisuudet kiinnostavat nuoria ja TET.fi-palvelun kautta on mahdollista löytää motivoituneita nuoria TET-harjoitteluun. TET-jakso on yritykselle hieno mahdollisuus kasvattaa tunnettuuttaan ja houkuttelevuuttaan nuorten keskuudessa sekä kannustaa nuoria alalle. 

Tutustu TET.fi-palveluun ja ilmoita TET-paikkasi täällä. TET-paikan ilmoittaminen  on helppoa. Palvelusta löytyvät valmiit materiaalit, kuten viikkoaikataulut ja projektitehtävät antavat yrityksille tukea TET-jaksojen järjestämiseen. 

 

Lisätietoja

TET.fi ohjelmapäällikkö Heidi Harju, heidi.harju@nuori.fi, 050 428 2031