Vuoden Tarjoilija ravintola Oran Noora Sipilä
Uutinen 16.03.2018
Vuoden Tarjoilija 2018 -kilpailussa mitattiin monipuolisesti kilpailijoiden teknisiä taitoja, mutta tärkein valintaperuste oli kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden tuottaminen kutsuvieraille.
– Tämä vuoden kilpailun teema, palvelun ja tarinallistamisen yhdistäminen, oli suurimmassa osassa tuomarityöskentelyä. Lisäksi fokuksessa oli Vuoden Tarjoilijan ja Vuoden Kokin saumaton yhteistyö sekä raaka-aineiden alkuperä ja ruokahävikki, kertoo Vuoden Tarjoilija -kilpailun päätuomari Petra Granqvist.
Sipilälle voiton ratkaisi Granqvistin mukaan se, että hän pystyi kokonaisvaltaisesti hallitsemaan palveluelämyksen.
Vuoden Tarjoilija -kilpailu on järjestetty vuodesta 2013 lähtien. Kilpailujen järjestelyistä vastaa ELO-säätiö.
Vuoden Tarjoilija saa 10 000 euron apurahan, jonka myöntää MaRan hallinnoima Henrik Bitten rahasto.
Vuoden Tarjoilija 2018 finalistit
– Chris Angelov, Ravintola Savoy, Helsinki, 3. sija– Noora Sipilä, Ora, Helsinki, 1.sija– Heidi Taskinen, Finnjävel, Helsinki– Eveliina Paananen, Ravintola Pöllöwaari, Jyväskylä, 2.sija– Heidi Martikainen, Ravintola Savoy, Helsinki– Anna Antinjuntti, Ravintola Isä Camillo, KuopioVuoden Tarjoilija 2018 – finalistit
– Chris Angelov, Ravintola Savoy, Helsinki, 3. sija– Noora Sipilä, Ora, Helsinki, 1.sija– Heidi Taskinen, Finnjävel, Helsinki– Eveliina Paananen, Ravintola Pöllöwaari, Jyväskylä, 2.sija– Heidi Martikainen, Ravintola Savoy, Helsinki– Anna Antinjuntti, Ravintola Isä Camillo, Kuopio
Kuva: ELO-säätiö