Uutisarkisto
MaRa mukana kevään 2022 Osaajabarometrissa
2.3.2022
Mara-alan veto- ja pitovoimahanke käynnistyy maaliskuussa
1.3.2022
Ravintola-ala mukaan materiaalitehokkuuden sitoumukseen
1.3.2022
STM: Koronapassia kehitetään siltä varalta, että tautitilanne heikkenee
24.2.2022
Haku Vuoden Tarjoilija - ja Vuoden Kokki -kilpailuihin alkanut
21.2.2022
EK:n Suomen koronaopit -raportti kokoaa yhteen koronan onnistumiset ja opit
11.2.2022
Matkailu- ja ravintola-alan suhdannenäkymät romahtaneet
27.1.2022
TEM: Yrittäjien väliaikaista työmarkkinatukioikeutta halutaan jatkaa
20.1.2022
Elinkeinoelämän järjestöt: Rokotepassi avaa taloutta
20.1.2022
Kaivoslain muuttamiseen pitää saada vauhtia!
12.1.2022
EK:n Investointitiedustelu selvitti ensi kertaa myös palveluinvestointeja
11.1.2022
MMM:ltä uusi hankintaopas vastuullisista ruokapalveluista
10.1.2022
EK: Selvä enemmistö suomalaisista kannattaa koronapassin käytön laajentamista työpaikoille
8.12.2021
MaRaan uusi koulutuspoliittinen asiantuntija
2.12.2021
Uudistuva työelämä: Vahva joukkuehenki ja avoin keskustelu vievät NoHoa eteenpäin
30.11.2021