Jäsenohjeita matkailu ja ravintola-alan yrityksille
MaRalta uusi ohje: Ruokahävikin vähentäminen ravintolassa
22.6.2021
Vielä ehtii – kustannustuki III:n haku päättyy 23.6. klo 16.15
16.6.2021
Tartuntatautilain väliaikaisten säännösten voimassaoloa jatkettu vuoden loppuun – tämä muuttuu
2.6.2021
Päivitetty 03.06.2021 klo 09:54
Turvallisten vuokrauspalvelujen järjestämisestä toimintaohje
3.6.2021
Tapahtumajärjestäjät voivat hakea tapahtumatakuuta 1.6. alkaen
31.5.2021
Lakiluonnos kustannustuki IV:sta ja suurempien yritysten sulkemiskorvauksesta valmis
31.5.2021
Sulkemiskorvauksen haku avautunut – lue vinkit
11.5.2021
Päivitetty 12.05.2021 klo 09:21
Tarvitseeko yrityksesi hiilijalanjälkilaskentaa?
6.5.2021
Pandemiaehtomalleja neuvoteltavaksi vuokrasopimuksiin
6.5.2021
Kustannustuki III:n haku avautunut – näin tukimäärä lasketaan
26.4.2021
Päivitetty 04.05.2021 klo 10:55
Kustannustukihakemuksen kysymys hämmentää
28.4.2021
Elintarvikelaki voimaan – valvontamaksua aletaan periä 2022
27.4.2021
Sulkemiskorvauksen haku avautuu 12.5. – kuluja ei pysty kohdistamaan
26.4.2021
Jäsenohje: Vuosiloman ansainta ja antaminen
23.4.2021
Rajatun piirin henkilöstöravintolat saavat pysyä auki
1.3.2021
Päivitetty 12.04.2021 klo 15:41